Tuesday, 31 March 2015

tak pandai jaga perasaan orang

Hye you all :)

fuhhh lega baru lepas jawab paper yang membunuh tadi..
iaitu paper ekonomi.. dari form 6 lagi paper tu laaa yang paling ngeri..

harap sangat laaa untuk mid term tadi markah boleh lepas..

haritu sebelum dila nak balik sini..
dah janji nak berjumpa dengan orang dekat KFC ,minum milo..

apa perasaan korang, korang yang beria tunggu sampai satu jam..
mesej tak reti-reti nak replay..

sejam weiii sejam..
tak pernah laaa jadi patung dekat KFC tu sebab nak tunggu orang

dalam sejam gitu, baru replay,
katanya dia tak tahu..

perghhhh berapi juga laaa, rasa menangis taw..

malas gila nak layan.. sakit hati ni, tak tahu laa cakap..

please laaa, kalau dah berjanji nak berjumpa , jangan laa buat-buat lupa..
kalau rasa bersalah minta maaf jangan buat orang tunggu-tunggu gitu.








3 comments:

kisah_hearty said...

ujian kesabaran utk sis..sabaq na.. :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dila,
akak pun panaiah kalo lagutu he3
tapi sila bersabor yer yang he3

Fendi Rocka said...

aku cukup geram kalau org tak respek masa aku, tapi at least kau dpt mkn ayam kfc kan