Thursday, 19 March 2015

kenapa lawak??

hye you all :)

ok I know hari ni dah hari khmis..
yeayyy assigment still macam krikk krikk je lagi ni -,-

ok nanti I stay up ok, ahahaha ye ye stay up tu..

tapi entry kali ni bukan laa nak story pasal assigment ke, pensyarah yang bagi kerja berlambak tak kasi orang holiday ke -,-.. bukan bukan..

 kali ni dila nak cerita sikit kenapa lawak??

apa laa benda tu kan..

haaa gini, bila ada yang bertanya dekat dila
ko suka berkawan or suka dekat someone tu macam mana
and jawapan yang pertama yang dila akan bagi adalah..
dia seorang yang lawak.. 

itu laaa yang asyik member akan  tanya, kenapa lawak??..
asal tak cakap nak berkawan dengan orang yang pemurah sampi air yang seposen tu pun dia belanja, and kenapa tak cakap nak yang baik hati.. kenapa dila kenapaa????,,

and I don't know why after tu my friend confius dia berbakul-bakul ahahhahaa

why lawak, sebabnya dila suka gelak,
sebab orang jenis lawak ni, dia suka hiburkan hati orang,
sebab dila pun macam tu, bila berstory dengan kawan dila, dila akan buat lawak sikit2 tapi gaya mereka macam gelak nak jatuh kerusi jadinya,
itu aku tak faham lawak sangat ke, ker perli cittt -,-

orang yang lawak ni senang sekepala dengan dila..
dah banyak buat uji kaji dah..
and tak suka  orang yang terlalu serious..
yess benda yang perlu kita serious ke perlu serious..

itulahhh ceritanya..
tapi berlawak pun berpada-pada juga 
jangan sampai terguris hati orang..   :)






6 comments:

Afidah Azmi said...

Okey ..Boleh geng ni dengan kitew..

tiga lalat said...

Salam. Hee berlawak jangan sampai terguris hati kann. Nnti kawan jd lawan.

edayu nurdin said...

Btul2. Tak smua bnde kne serius kn,boringlah.

inna said...

waaa, same wit me,, hee,, :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dila,
betui3
oarng yang lawak selalu meceriakan suasana
tapi kalo hover boleh bikin panaiah gitew kan3

tenku butang said...

suka tengok kartun tu.. lukis sendiri ke?